tisdag 26 februari 2013

Ei mennyt niin kuin Strömsössä

I sybloggar visar man oftast sånt som lyckas, men på några bloggar har jag sett som som inte lyckats. Jag har en del sånt också, dessa bodys är två av dem. Den ena har t.o.m. blivit returnerad, av min syster. Den ljusblå syddes som prototyp för säkert två år sedan. Jag hade som plan att sy bodys åt systersonen och åt pojken och provade lite olika modeller. Den ljusblå var åt min systerson, den var stor för pojken då. Jag hade inte köpt min kamtång då ännu, så knappibankandet tog på nerverna. Så min syster fick med knappar att SY i bodyn. Så led var jag knapparna. Nå, senast jag råkade min syster hade hon denna body med sig. Knapparna som hon fått för att sy i bodyn hade katterna ätit upp.  Så sa hon åtminstone, fast vår katt brukar nog inte äter knappar... Jag lovade att trycka i kamknappar och leverera den på nytt. Systersonen har inte haft body säkert på två år, men som tur har han en lillasyster, som kanske får nytta av bodyn.
Den gröna bodyn är sydd i det perfekta mönstret som jag slutligen fick till. Men då var jag så led allt som hette att sy body så den lämnade på hälft. Pojken har inte haft bodys på mer än ett halft år, så den halvfärdiga bodyn hamnade i ufo-högen. När den ljusblå bodyn blev returnerad, så tog jag tag i den gröna bodyn också.
Nåja, att trycka i kamknappar brukar vara kul, men igår gick det inte som i Strömsö. Jag förstörde säkert fyra knappar till dessa två bodyn och det är ju inte säkert att knapparna hålls i nu heller. Det verkar som jag inte fick tillplattat ordentligt, för att de ska hållas i ordenligt.
Dessutom ser halsurringningnen inte jämn ut, men i användningen ska den förhoppningsvis fungera.
Apapplikationen var också meningen att hamna på magen, men ett tankefel gjorde att den hamna på ryggen.
 Summasumarum, det gick inte som i Strömsö....
1 kommentar: