lördag 22 januari 2011

äntligen...
Äntligen har jag fått min usb-sladd till kameran. Köpte en ny kamera före jul i juljklapp åt mig själv. Men nån usb-sladd fanns ju inte i paketet då jag kom hem... suck... Nå, har nu försökt att bli kompis med nya kameran, en Nikon 3100. Bilderna är inte kanske helt bra ännu, men lär mig nåt nytt hela tiden.

okej, nu till det första pysslet som fotats med Nikon. Ett telefonfodral till min Siemens. Stickat med Novita Huopanen och filtat i tvättmaskin i 40 grader. Stickade ett par vantar åt min far i julklapp av samma garn och blev förtjust hur filtningen blev. Funderade lite på hur stort jag skulle sticka för att den skulle räcka, men gissa de på 50 % större. Det blev ganska bra, längden skulle få ha varit lite längre, men är helt nöjd. För att ha stickat den på känn... Den är alltså stickad i ett stycke och sedan sydd ihop för att få den slutgiltiga formen. Idén till fastsättningen fick jag från http://mammaspyssel.blogspot.com/2010/12/mobilfodral.html Hmm, det blev en lång länk... I alla fall duger telefonfodralet bra åt mig.

1 kommentar:

  1. Det ser ut som ett gosigt fodral! Vi får väl se hur det går för mig med mitt löfte. Får försöka hålla mig borta från loppisar och tygaffärer. Då kanske jag hinner sy mera också...

    SvaraRadera