onsdag 18 maj 2011

biblioteksböcker
Som jag konstaterat i ett tidigare inlägg så får bibliotekskortet utstå mycket. Vi har ett bra bibliotek här i byn, det som inte finns, går att beställa från huvudbiblioteket eller från nåt annat ställe i kommunen. Bibliotekstanten känner mig och tar alltid hem nyaste Moda från Huvudbiblioteket så snart det får utlånas. Det är service det!! Hon har också skaffat dit Ottobre-tidningen och tar dit tidningar från föregående år om hon tror att jag inte läst dem.
Dessa böcker är de senaste som jag hittade i bibliotekskatalogen.
Kankaat kiertoon av Katie Ebben och Chris Tubbs. Innehåller fina ideer som man kan förverkliga med små tygbitar. Applikationer finns det massor av och hur man kan piffa upp vardagligasaker med tyg.
Ta en tröja och gör något nytt av Stefanie Girard. Att man kan göra väskor av gamla tröjor, det visste jag. Men man kan också göra mycket annat av en tröja. Fågelungar, kjol, klänning, tidsskriftssamlare... En bra bok, med mycket nytt, som åtminstone inte jag hågsat att man kan göra av gamla tröjor.
Till sist i högen Pitsikirja av Rinna Saramäki, Riina Honkimäki och Emmi Jormalainen. En inhemsk bok, som innehåller många idéer vad man kan använda spets till, men också återbruk och nysömnad.

1 kommentar:

  1. Va kul att du oxå kika in...inte har jag så många följare helelr.. börja ju först i mars..så det hinns väl. Nu ha hunden Emma o jag vari ut med kaffe år gubben o pojken som kör ut dynga...fram o tibaka vart det 8 km..så de känns i armarna för hon draaaar så hemskt..o jag som va på massage.. hoho..Bra med bibliotek.. vi har oxå ett här i byn sen finns ju huvudbiblioteket "en bit" härifrån..

    SvaraRadera