tisdag 22 mars 2011

orange passar med allt?





Funderade igår vad jag skulle sy så länge pojken sov eftermiddagsvilan. Det skulle gärna få gå snabbt eftersom jag gärna vill få nåt färdigt den tid pojken sover. Känns bättre då! Bläddrade igenom mina mönster och fastnade för trosorna. Har sytt några par förr som jag var nöjd med och vaför inte utöka förrådet. De tidigare har jag bandkantat, men hittade några meter orange gummiband som skulle passa bra till trosor. Det blev inköpt för 6-7 år sedan från en utförsäljning från en tygaffär. Det orangea gummibandet var ett impulsköp, hade ingen klar plan för det, bara att det skulle passa att kanta trosor med. har tyckt att det varit en besvärlig färg och tänkt att det är svårt att hitta tyger som passar till färgen, men fick göra en ny bedömning idag.







Igår tog jag fram det och började fundera. Hade rött tyg som jag hade till trosorna. Alltså fungerar orange kant till det! Idag fortsatte jag med trossömnaden, ett par ljusblå och ett par gula. Och orange passar faktiskt till det också. Åtminstone mitt färgöga...=) Jag började fundera om det är någon färg som inte skulle passa till orange och kom på grön. På samma gång såg jag Ohlssons velour som är randat med grön, gul och orange. Alltså kom jag fram till att allt passar med orange. Mönstret till trosorna är från Ottobre Woman, Basic hipsters.Storleken ids jag inte nämna...=/Men de passar mig bra, precis som namnet säger Basic.






5 kommentarer:

  1. Visst passar orange till det mesta!

    Snygga trosor!

    SvaraRadera
  2. Jag har inte funderat på det, men du kan ha rätt-orange passar till allt! Utom möjligen till min bleka hudfärg... Jag blev i allafall sugen att sy orange nu, för att se om teorin håller!

    SvaraRadera
  3. Min hudfärg är nog för blek också för orange, men som kantning till trosor passar orange bra!=)

    SvaraRadera
  4. Färger liknar de färger som Gudrun Sjödén använder i sin senaste vårkatalog!

    SvaraRadera
  5. FärgerNA liknar... Nu först har jag hittat din blogg! Roligt!

    SvaraRadera